Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

 
 

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

 Πέμπτη  27 & Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

 

28oct20 5

Τρία χρόνια πέρασαν από τη σχολική μας ζωή που μας στέρησαν τη χαρά να οργανώνουμε ζωντανές εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου και να απολαμβάνουμε εκπαιδευτικοί και μαθητές τη συνεργασία και τους καρπούς των κοινών μας κόπων.

Τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου , παραμονή της επετείου, έγινε αναφορά στα ιστορικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, με την  προβολή ταινίας στους μαθητές της Α' Τάξης και για τους μαθητές της Β΄& Γ' τάξης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-εορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

xorodia22

eorth7

eorth3

eorth2

eorth6

eorth5

eorth1

eorth4

Σήμερα, τα καταφέραμε και απολαύσαμε όλοι μαζί μια εξαιρετική γιορτή μνήμης και τιμής στους Έλληνες ήρωες του Έπους του ' 40.

 Την οργάνωσαν για το σχολείο οι εκλεκτοί συνάδελφοι Βούλα Μάγγου, Έύα Νάντση και Θοδωρής Ρήγας μαζί με αξιέπαινους μαθητές κ' μαθήτριες από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής κ. Θεόδωρος Κουρτέσης εκφωνώντας τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας.

 Συγχαρητήρια στους συντελεστές αλλά και στο ακροατήριο που με σεβασμό και ωριμότητα παρακολούθησε την εκδήλωση.

Η τελετή για την παράδοση της ελληνικής σημαίας και τον ορισμό σημαιοφόρων και παραστατών έγινε στο προαύλιο χώρο του σχολείου και στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα Αριστεία , τα Βραβεία και ο ειδικός έπαινος για εξαίρετη πράξη, από τον Δ/ντη κο Θεόδωρο Κουρτέση.

aristeia2

aristeia6

aristeia10

aristeia9

aristeia4

aristeia7

 

Την επομένη, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022, γιορτάστηκε με ξεχωριστή λαμπρότητα η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, με την δοξολογία στον ιερό ναό Ιωάννου του Προδρόμου και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο. Ακολούθησε  η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εκ μέρους του σχολείου μας από την υποδιευθύντρια κα Μαρία Άρχου.  Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στη κεντρική πλατεία του Γέρακα.

28hoct2

Τα παιδιά μας παρευλάνουν και μας κάνουν περήφανους. Ένα μεγάλο μπράβο!!!

Συγχαρητήρια και στον καθηγητή φυσικής αγωγής κο Λάμπρο Κωστή για την άψογη προετοιμασία των μαθητών/τριων.

 

 

28hoct1

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα & Ανακοινώσεις Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2022