Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
2.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Διακρίσεις & Βραβεύσεις / 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ FOLLOWGREEN - Σχολεία εν Δράσει 2021

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ FOLLOWGREEN - Σχολεία εν Δράσει 2021

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ FOLLOWGREEN - Σχολεία εν Δράσει 2021

followgreen1

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ για το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Διαγωνισμό ΄΄Σχολεία εν Δράσει-Followgreen 2021, ανάμεσα στα συμμετέχοντα σχολεία Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Παλλήνης. Η τελετή βράβευσης έγινε σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, στον πολιτιστικό χώρο ''Οινοποιείο Πέτρου''.
Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές Αντώνη Ναστούδη, Ιάσονα Νίτσο, Νίκο Σφαέλλο, το Δ/ντή κ. Θεόδωρο Κουρτέση και την εκπ/κό κα Μαίρη Αντωνίου.
Το βραβείο μας συνοδεύτηκε από έναν σύγχρονο εκτυπωτή hp και μία δάφνη που θα φυτέψουμε με τους μαθητές μας στην αυλή του γυμνασίου. Οι μαθητές πήραν δώρο από μία εξωτερική κινητή κάρτα μνήμης (USB stick) με οικολογική επένδυση από ξύλο αντί πλαστικού.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση της νέας σχολικής δράσης του Δήμου Παλλήνης με τίτλο «Πλαστικά μίας χρήσης! Πώς θα γλιτώσω από τον ¨εθισμό¨ τους» από την Αντιδήμαρχο κα Πόπη Ζινέλη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής κ. Ανδρέας Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Άγγελος Λιακόπουλος και Αντιδήμαρχοι.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά του σχολείου, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που οδήγησαν το σχολείο μας σε μία ακόμη διάκριση.
Συνεχίζουμε και τη φετινή σχολική χρονιά, δυναμικά, την περιβαλλοντική μας δραστηριοποίηση προσδοκώντας την αρωγή όλων!

followgreen7

followgreen4

followgreen5

followgreen2

followgreen6

followgreen3

Βρίσκεστε εδώ: Home Διακρίσεις & Βραβεύσεις 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ FOLLOWGREEN - Σχολεία εν Δράσει 2021