Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Πολιτιστικά / Βιογραφικά / Δημαράς Παναγιώτης

Δημαράς Παναγιώτης

dimarasΓεννήθηκα στη Φθιώτιδα, είμαι έγγαμος κι έχω μια κόρη. Αποφοίτησα απο το Μαθηματικό τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1980. Κατόπν εξετάσεων εισήλθα ως μόνιμος υπάλληλος στο Ελεγκτικό τμήμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών όπου υπηρέτησα από το 1983 έως το 1986 με ενδιάμεση απόσπαση στο Υπουργείο Προεδρίας το 1985.

Απο το 1986 έως το 1988 ήμουν αναπληρωτής καθηγητής σε Λύκεια της ΑΘήνας. Το 1988 διορίστηκα ως μόνιμος καθηγητής Μαθηματικών στη Δωδεκάνησο και κατόπιν υπηρέτησα έως το 1992 σε Λύκεια της Βοιωτίας και της Αττικής. Από το 1992 έως το 1994 ήμουν αποσπασμένος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στο τμήμα Ευρωπαϊκής τεκμηρίωσης, όπου ασχολήθηκα με τη διαμόρφωση αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών για Τεχνικά Λύκεια και με τα ευραπωπαϊκά προγράμματα Ευριδίκη και Comenius.
Το 1994 αποσπάστηκα στο Υπουργείο Παιδείας και υπηρέτησα επι διετία στη Διεύθυνση Σπουδών Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Τμήμα Μαθητικών Θεμάτων και ειδικότερα στα Πολιτιστικά Θέματα (Τμήμα Αισθητικής Αγωγής). Κατά τη διάρκεια της εκεί θητείας μου ήμουν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Πανελληνίων Θεατρικών-Μουσικών -Καλλιτεχνικών Αγώνων με κοινή συνδιοργάνωση του ΥΠΕΠΘ της ΟΛΜΕ και του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.
Επίσης υπήρξα μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού καταναλωτή με τη συνεργασία της ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ του "1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συμποσίου" του διεθνούς συνεδρίου της UNESCO για την Ειρήνη, όπως επίσης μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Πανελλήνιου διαγωνισμού ΠΛηροφορικής και της 4ης ΒαλκανικήςΟλυμπιάδας ΠΛηροφορικής.
Απο το 1996 έως το 1997 υπηρέτησα ως καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου και από το 1997 ως Διευθυντής του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Ιλίου. Κατά τη διάρκεια της εκεί παρουσίας μου πήρα μέρος σε συνέδρια και πολιτιστικές ανταλλαγές με αντίστοιχα σχολεία του εξωτερικού, που αφορούσαν θέματα αισθητικής αγωγής.
Ήμουν συντονιστής του σεμιναρίου "Ημέρες σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ" και μέλος της επιστημονικής επιτροπής της ομάδας εργασίας του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της ΟΛΜΕ για το Μουσικό συνέδριο "Η Μουσική Εκπαίδευση στην Ελλάδα"-(Ίδρυμα Ευγενιδίου).
Από το 2006 μετά απο ένα σύντομο πέρασμά μου απο το Γυμνάσιο Διονύσου, υπηρέτησα έως το 2011 ως καθηγητής στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα.
Παρακολούθησα σεμινάριο πληροφορικής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (102 ωρών) και κατόπιν πήρα την πιστοποίηση επιπέδου Ι.
Παρακολούθησα την τρίμηνη περιοδική επιμόρφωση στο Π.Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής, όπως επίσης σεμινάριο του ΥΠΕΠΘ για διευθυντές Ενιαίων Λυκείων.
Απο το 2012 τοποθετήθηκα ως Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα, όπου υπηρετώ έως σήμερα.

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα Πολιτιστικά Βιογραφικά Δημαράς Παναγιώτης