Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Διακρίσεις & Βραβεύσεις / 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό του Δήμου Παλλήνης

1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό του Δήμου Παλλήνης

P1011312

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 το σχολείο μας βραβεύθηκε για την 1η θέση στο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Follow Green Action», ύστερα από ψηφοφορία των πολιτών του Δήμου Παλλήνης, με το σχέδιο "Προστατέψτε το περιβάλλον".

Στο διαγωνισμό, που διεξήχθη από τον Δήμο Παλλήνης, συμμετείχαν 39 ομάδες μαθητών από 13 Γυμνάσια & Λύκεια. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Αθανάσιο Ζούτσο και την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας οδήγησαν στην 1η θέση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία και στους μαθητές τους που κατέβαλαν επίπονη προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα για το σχολείο τους. Ευχαριστήριες στο ΣΓΚ του σχολείου μας για την ενεργή και αποφασιστική βοήθειά του σ'όλες τις φάσεις του διαγωνισμού. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, Ευαγγελία Παπαγεωργοπούλου, Άρτεμη Κούλη, Τάνια Σαββιδάκη, Χριστόφορο Τετράδη και ιδιαιτέρως στην Μυρτώ Ζερβάκη. Να σημειωθεί ότι η Μυρτώ Ζερβάκη είναι πολυτάλαντη και πολυπράγμων αφού πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αποτύπωσε το ταλέντο της στον καμβά για ποικίλα προγράμματα του σχολείου : «Διαχείριση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης», «Κλιματική αλλαγή. Ο πλανήτης θα αντέξει. Εσύ;», «Teachers4Europe».

Τέλος να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές του Δήμου Παλλήνης γα την πρωτοβουλία του Διαγωνισμού και για την σημερινή τελετή βράβευσης. Ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών να αποδώσει τα μέγιστα ώστε να γίνουμε όλοι ενεργοί περιβαλλοντικοί πολίτες.

epainos

P1011312
P1011312 P1011312
P1011416
P1011416 P1011416
Screenshot_10
Screenshot_10 Screenshot_10
vravevsi
vravevsi vravevsi

Βρίσκεστε εδώ: Home Διακρίσεις & Βραβεύσεις 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό του Δήμου Παλλήνης