Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
1.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Συμμετοχές σε εκδηλώσεις / Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού 2013

Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού 2013

Την Τετάρτη 15/5/2013, στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου μας παρουσιάστηκαν τα δύο πολιτιστικά προγράμματα, ‘’Λογοτεχνικό εργαστήρι – Οι μαθητές γράφουν 2013΄΄ και ‘’Εκπαίδευση και χορός-Χόρεψέ το 2013’’.
Συμμετείχαν, συνολικά, 30 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας , και έγραψαν πεζά και ποιήματα, ζωγράφισαν , σύνθεσαν μουσική και χόρεψαν, εμπνευσμένοι από τα έργα των συμμαθητών τους.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες
Μαίρη Αντωνίου – Εύα Νάντση

Η πρώτη χορογραφία έχει συναφές θέμα με το  διήγημα “ADD+ στην αληθινή ζωή» της Αννίτας Ελισσαίου και κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί η χορευτική του απόδοση.
Όνομα ομάδας ‘’ L.G. ή lazy girls’’
Τίτλος χορογραφίας- «.com»
Δύο έφηβες κοπέλες είναι εξαρτημένες από το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ,και όχι μόνο, μπροστά στον υπολογιστή. Έχουν αποκοπεί εντελώς από τον έξω κόσμο. Η παρέα τους , προσπαθώντας να τις ‘’απελευθερώσει’’ από τα δεσμά της εικονικής πραγματικότητας, τις παρακινεί να χορέψουν μαζί της και να γευτούν τις χαρές της πραγματικής ζωής , που βρίσκεται εκεί έξω…
Συμμετέχουν: Χριστίνα Παχύ, Δάφνη Μυροπούλου,
Μαργέλα Μιχελάκη, Ζένια Μπάρρι, Ξένια Γραμματικού, Ανθή Δημητριάδη, Αγγελική Λαχανά.

)


2η ομάδα

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: Β.Τ.L^^ (break the law)

ΤΙΤΛΟΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ: "no comments"

Mια παρέα κοριτσιών βρίσκεται σε μια άγνωστη πόλη. Τα κορίτσια ενθουσιασμένα θαυμάζουν τα κτίρια, τις βιτρίνες, τον κόσμο γύρω τους.
Ξαφνικά μια άγνωστη συντροφιά κοριτσιών χορεύει στο δρόμο brake dance. Η παρέα των κοριτσιών νοιώθει αμηχανία, αλλά και τη γοητεία που ασκεί πάνω τους ο χορός. Σε λίγο μέσω του χορού γεννιέται μια καινούρια παρέα. Ο χορός ενώνει. Τα κορίτσια επικοινωνούν. Οι διαφορές γεφυρώνονται.

Συμμετέχουν: Χριστίνα Ξυνογαλά, Μαργαρίτα Παγανοπούλου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Γεωργία Μπουρμπούλη, Μοσχουλίνα Κουρουμπλή, Κατιάννα Ντελοπούλου.

)

Υπέυθυνες καθηγήτριες: Νάντση Εύα, Αντωνίου Μαίρη

Βρίσκεστε εδώ: Home Συμμετοχές σε εκδηλώσεις Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού 2013