Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων / Ανακοινώσεις / Πρόσκληση!!! Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:30 στο Σχολείο

Πρόσκληση!!! Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:30 στο Σχολείο

Την Τετάρτη 9 Μαϊου στις 18:30, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου πρωτοπόρος Coach στην Ελλάδα, ομιλήτρια και συγγραφέας θα είναι κοντά μας στο 1o Γυμνάσιο Γέρακα.

 mallerou

Η Δρ. Μαλλέρου μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογία της στο Coaching.
H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και θα είναι κοντά μας να μας εμπνεύσει με ιδέες και συμβουλές για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας.
Λίγο πριν το καλοκαίρι, η Δρ. Μαλλέρου εμπνεύστρια του θεσμού 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ' θα μας θυμίσει τρόπους που θα βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε πιο εύκολα στους πολλαπλούς σημαντικούς ρόλους της καθημερινότητάς μας, αλλά και τα συστατικά της ευτυχίας ώστε να διατηρήσουμε τη ζωντάνια και την καλή διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα!

Σας περιμένουμε....

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ανακοινώσεις Πρόσκληση!!! Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:30 στο Σχολείο