Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
2.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Πολιτιστικά / Βιογραφικά / Μυτιληναίου Φώφη

Μυτιληναίου Φώφη

mytilinaiouΤο όνομά μου είναι Φώφη Μυτιληναίου και ανήκω στην ομάδα του 1ου Γυμνασίου Γέρακα από το 2007. 

Γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσα σε μια κωμόπολη έξω από την Φρανκφούρτη. Τελείωσα το δημοτικό σχολείο στη Γερμανία και επέστρεψα στη συνέχεια με την οικογένειά μου στην Ελλάδα, όπου συνέχισα να φοιτώ στην ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πήρα απολυτήριο Λυκείου από το Λύκειο Γλυκών Νερών και σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, απ’ όπου πήρα και το πτυχίο μου γερμανικής και ελληνικής γλώσσας και φιλολογίας.
Εργάστηκα κάποια χρόνια ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ ασχολήθηκα παράλληλα και με την μετάφραση και τη διερμηνεία. Το 2004 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ως εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ07.
Υπηρέτησα αρχικά δυο χρόνια στο δυσπρόσιτο Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών στους Περουλάδες Κέρκυρας και ακόμα 3 χρόνια στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, όπου είχα την ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου γύρω από τη διοίκηση της εκπαίδευσης. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, στη διάρκεια του οποίου ήρθε στον κόσμο η κόρη μου, ανέλαβα υπηρεσία στην οργανική μου θέση στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα.
Το 2011 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Διδακτική.
Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να διαβάζω, να περπατώ στη φύση και να ακούω μουσική. Μου αρέσουν επίσης ο χορός και τα ταξίδια.
Κατοικώ στον Γέρακα από το 1997.
Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη τριών ετών.

Αγαπημένα μου αποφθέγματα:
«Διπλά βλέπουν όσοι έμαθαν γράμματα». Πυθαγόρας
«Η ελευθερία της σκέψης είναι η ζωή της ψυχής». Βολτέρος
«It’s harder to crack an atom than a prejudice». A. Einstein

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα Πολιτιστικά Βιογραφικά Μυτιληναίου Φώφη