Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
1.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Πολιτιστικά / 2014 - 2016 "Τα αρχαία Θέατρα αντηχούν μες στη σιωπή τους" / 2015-2016 eTwinning / Ετικέτα ποιότητας για τα αρχαία θέατρα

Ετικέτα ποιότητας για τα αρχαία θέατρα

Το έργο eTwinning "Ancient theaters echo in their silence" που υλοποιήθηκε το σχ. έτος 2015-2016 σε συνεργασία με το σχολείο ICS Palazzo Salinari di Montescaglioso της κ. Ιταλίας και το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης πιστοποιήθηκε από τις Εθνικές Υπηρεσίες eTwinning και των 3 χωρών με την ετικέτα ποιότητας αλλά και με την Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας που υποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα άρτιο και ποιοτικό έργο. Αυτό σημαίνει πως η εργασία μας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι μια πιστοποίηση που δικαιώνει τους κόπους των μαθητών και των καθηγητών για το υψηλού επιπέδου έργο που συντελέστηκε.

Οι ετικέτες ποιότητας  απονεμήθηκαν στους μαθητές στην εκδήλωση πολιτισμού που οργανώθηκε με τίτλο "Αρχαία θέατρα: δράσεις καi συνέργειες" στο χώρο του σχολείου στις 2 Νοεμβρίου 2016

Το πλούσιο υλικό του έργου έχει αναρτηθεί εκτός από το twinspace - δικτυακή πλατφόρμα του eTwinning - και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. 

 

european label

Screenshot 6

Screenshot 7

Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.