Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png

Διάχυση του προγράμματος

Η Φωνή του Γέρακα καλύπτει τη σύμπραξη του 1ου Γυμνασίου Γέρακα  με τα σχολεία ICS Palazzo Salinari και 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης  μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος eΤwinning.

Η Φωνή του Γέρακα παρουσιάζει τον απολογισμό του κοινού μας προγράμματος με το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης και το σχολείο της Κ. Ιταλίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning.

Η εφημερίδα της Μεσσήνης παρουσιάζει τη σύμπραξη του 1ου Γυμνασίου Γέρακα  με τα σχολεία ICS Palazzo Salinari και 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης  μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος eΤwinning.

pamisos

 

Παρουσίαση των δράσεων του προγράμματός μας στην ιστοσελίδα του "Διαζώματος":

1ο Γυμνάσιο Γέρακα και 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

Παρουσίαση του προγράμματος στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι:

 

Συνέντευξη στο BEST TV του 1ου Γυμνασίου Γέρακα και του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης, για την συνεργασία των δύο σχολείων στο κοινό πολιτιστικό πρόγραμμα, στις 5 Απριλίου 2016:

To 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης παρουσίασε την "Ειρήνη" στις εορτές "Μαθητικής Δημιουργίας" στο ΔΗΠΕΘΕ στην Καλαμάτα  στις 9/5/2016:

Το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης παρουσίασε το κόμικ της "Ειρήνης" στο 6ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Η ομάδα των μαθητών-ξεναγών του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης ξενάγησε μαθητές 5 σχολείων του νομού Μεσσήνης στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ως παράλληλη δράση στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ αρχαίου Δράματος που διοργάνωσε ο Δήμος Μεσσήνης από τις 13 εώς τις 20 Απριλίου 2016.

beedec8e

Το ICS Palazzo Salinari παρουσίασε το έργο "Νεφέλες" στο χώρο του σχολείου με καλεσμένους από την τοπική κοινωνία στις 29/8/2016.

b8116340e 

Το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενημέρωνε ηλεκτρονικά και έντυπα τους γονείς για την πορεία του προγράμματος. Επίσης είχε δημιουργηθεί "γωνιά" eTwinning με υλικό από το πρόγραμμα.

baf7a0f2

b9e85f32