Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
2.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Περιβαλλοντικά / Ανακύκλωση-Σχολικός Κήπος- Επαναχρησιμοποίηση Υλικών 2017-2018 / Bραβεύσεις 2oυ Σχολικού Μαραθώνιου Ανακύκλωσης

Bραβεύσεις 2oυ Σχολικού Μαραθώνιου Ανακύκλωσης

 

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 πραγματοποίηθηκε η εκδήλωση ''Σχολεία εν δράσει''- 2ος Μαραθώνιος Ανακύκλωσης 2018- και οι απονομές βραβείων, επαίνων και δώρων από τη Δημοτική Αρχή στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου που συμμετείχαν, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.
Το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα εκπροσωπήθηκε από την Υποδιευθύντρια κ. Μαρία Άρχου, την καθηγήτρια κ. Μαρία Αντωνίου και τις μαθήτριες του περιβαλλοντικού προγράμματος ''Ανακύκλωση-Σχολικός Κήπος-Επαναχρησιμοποίηση υλικών'' Ελεάννα Πρέκα και Ελένη Ζωγράφου καθώς και από την πρόεδρο του Σ.Γ.Κ. κ. Δήμητρα Δημητροπούλου. Στην έκθεση που λειτουργούσε στο φουαγιέ, το σχολείο μας συμμετείχε με το περιβαλλοντικό περιοδικό ENVIRONZINE, δημιούργημα της περιβαλλοντικής ομάδας και με φωτογραφικό υλικό.
Τον έπαινο στο σχολείο μας έδωσε ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής κ. Στέφανος Καπέλλας.
Παρόντες ήταν εκτός από τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Κ. Σμέρος, Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Άγγελος Λιακόπουλος.
Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Υγείας κ. Πόπη Ζινέλη.

12

 3

4

5