Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Ευρωπαικά / 2014 - 2016 ERASMUS+/Δράση ΚΑ2 / Δελτίο τύπου στη Φωνή του Γέρακα - Η βράβευση

Δελτίο τύπου στη Φωνή του Γέρακα - Η βράβευση

ERASMUS+ 2014-2016 - ΒΡΑΒΕΙΟ ‘’Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας’’

BΡΑΒΕΥΣΗ του 1ου Γυμνασίου Γέρακα για το ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό πρόγραμμά μας από το Διαδημοτικό Σύνδεσμο, που εδρεύει στο Ψυχικό, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.
Το σχολείο μας τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο "Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας" καθώς διακρίθηκε ανάμεσα στα Γυμνάσια των 14 Δήμων του Β.Α. τομέα - μελών του Συνδέσμου που υλοποίησαν περιβαλλοντικά προγράμματα την σχολική χρονιά 2015-2106. Ο Δήμος Παλλήνης εντάχθηκε φέτος στο Σύνδεσμο ενώ ο θεσμός μετρά 7 χρόνια.
Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η αποτελεσματικότητα, η οργάνωση, η διάρκεια, η πρωτοτυπία και η δημιουργικότητα υλοποίησης των προγραμμάτων. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην τελετή στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, τη Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.
Εκτός από την Παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος, Αντωνίου Μαρία, Άρχου Μαρία, Περτσινίδου Κορίννα και το Δ/ντή Δημαρά Παναγιώτη, στην τελετή παρευρέθησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Δήμητρα Δημητροπούλου και μέλη αυτού, συνάδελφοι του Συλλόγου Διδασκόντων και οι μαθητές της Α’ τάξης Γιώργος Δασούλας και Πέτρος Λαμπρινάκος, ο οποίος έκανε μία βιωματική παρουσίαση του προγράμματος ως μέλος αυτού.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα Ευρωπαικά 2014 - 2016 ERASMUS+/Δράση ΚΑ2 Δελτίο τύπου στη Φωνή του Γέρακα - Η βράβευση