Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

 
 

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

UNESCO

Tο σχολείο μας υπέβαλε αίτηση προκειμένου να ενταχθεί στο δίκτυο ASP net, Συνεργαζόμενα Σχολεία της UNESCO μιας και υλοποιεί προγράμματα που συνάδουν με τους θεματικούς άξονες και τις δράσεις του δικτύου ASP: Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα το σχολείο μας υλοποιεί για δεύτερη σχολική χρονιά το πολιτιστικό πρόγραμμα «Τα αρχαία θέατρα αντηχούν μες στη σιωπή τους», που είναι ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα Αρχαία Θέατρα, αυτή την τεράστια Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά .

Επίσης συνεχίζει την υλοποίηση του ευρωπαϊκού περιβαλλοντικού προγράμματος ERASMUS+ KA2 "Implementation ofAgenda 21 in Schools", με διετή διάρκεια, 2014-2016,  όπου συμπράτουν οι εξής χώρες: Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Λιθουανία και Τουρκία.

Εκτός αυτού το σχολείο μας έχει υλοποιήσει στο παρελθόν Διεθνείς Ημέρες όπως Ημέρα της Γης 2015, το «Έτος Ελ Γκρέκο» το 2014, καθώς επίσης έχει πραγματοποιήσει, το Σχ. Έτος 2014-2015, εργασία για τα Δικαιώματα του Παιδιού στο πλαίσιο της Βιωματικής Δράσης για την Α’ Γυμνασίου και έχει δημιουργήσει ολιγόλεπτη ταινία μ’ αυτό το θέμα η οποία συμμετέχει σε Φεστιβάλ Ταινιών («Πες το με εικόνες» και «18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Νέους»).

Η τελική ένταξη μας θα γίνει μετά από την αξιολόγηση της έκθεσής μας που θα συντάξουμε στα αγγλικά στο τέλος της δράσης των προγραμμάτων μας.

Για την παραπάνω δράση ορίστηκε συντονίστρια εκπαιδευτικός η κα Περτσινίδου Κορίννα.

Βρίσκεστε εδώ: Home Διακρίσεις & Βραβεία Ένταξη του σχολείου μας στο δίκτυο των σχολείων της UNESCO