Αρχική

ΒΡΑΒΕΥΣΗ με την ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ 

από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 ecosch2

Το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ βραβεύεται για 2η συνεχόμενη διετία, 2016-2018, με την ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, από το Δίκτυο Οικολογικών Σχολείων του οποίου είμαστε ενεργά μέλη από το 2014-με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+, και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης για τα περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις του, αντιπροσωπεύοντας ουσιαστικά το δήμο Παλλήνης στην περιφέρεια Αττικής.

Την περιβαλλοντική ομάδα αντιπροσώπευσαν οι μαθήτριες Αντιγόνη Μπούκη, Ελεάννα Πρέκα, Ελένη Καππάι και ο μαθητής Θεόφιλος Δήμας, της Β' τάξης. Συνοδεύτηκαν από την κα Μαρία Αντωνίου, υπεύθυνη των περιβαλλοντικών προγραμμάτων και την κα Φώφη Μυτιληναίου, υποδιευθύντρια του σχολείου. Την ιδιαίτερη τιμή να είναι μαζί μας στην τελετή βράβευσης μας έκαναν η κα Ελένη Χαροκόπου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα και η προκάτοχός της, κα Δήμητρα Δημητροπούλου, η οποία στάθηκε, πάντα, πρόθυμη και πολύτιμη αρωγός σε όλες τις δράσεις μας την τετραετία 2014-2018.

Η τελετή βράβευσης έγινε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 132, και βραβεύτηκαν121 σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης από όλη την Ελλάδα.

ecosch1

ecosch3

ecosch4

ecosch5

ecosch6

ecosch Moment

IMG 20190411 082511

ecosch9