Οργανώθηκε για όλα τα τμήματα της Α' Γυμνασίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας, της θεματικής εβδομάδας με άξονα τη διατροφή και στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την κλιματική αλλαγή, Υγιεινό Πρωινό με τοπικά προϊόντα, με σκοπό οι μαθητές να κατανοήσουν τόσο τη σπουδαιότητα του κυριοτέρου γεύματος της ημέρας όσο και τη χρήση τοπικών προϊόντων που ενισχύουν την τοπική οικονομία και προστατεύουν το περιβάλλον συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.
Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν καθ'ολη τη διάρκεια της θεματικής εβδομάδας (από Δευτέρα 27 έως Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017).
Υπέυθυνη καθηγήτρια: Αμερικάνου Μαρία, Οικιακής Οικονομίας
Πατήστε εδώ για την παρουσίαση με θέμα "Μετρήστε τα τροφοχιλιόμετρα".