Αρχική

ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


• Η φιλοσοφία της Jacqueline Wilson είναι ότι στα παιδιά μιλάμε χωρίς υπεκφυγές για τις καλές και τις κακές πλευρές της ζωής.

• Ευχάριστο στο διάβασμα για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Η Ρουμπίνη και η Εβίτα είναι φίλες από τη μέρα που γεννήθηκαν. Ποτέ δεν τις πείραξε το ότι στη Ρουμπίνη αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ στη Εβίτα η ζωγραφική, ή το ότι η Ρουμπίνη φλυαρεί ακατάσχετα ενώ η Εβίτα κάθεται και ακούει. Μοιράζονται τα πάντα. Μια μέρα, όμως, η Ρουμπίνη διαπιστώνει ότι υπάρχει κάτι που η Εβίτα δε μοιράζεται μαζί της - ένα μυστικό. Κι όταν ανακαλύπτει κιόλας αυτό το μυστικό, δεν είναι καθόλου σίγουρη ότι η Εβίτα κι εκείνη θα εξακολουθήσουν να είναι κολλητές για πάντα. Μια γλυκύτατη, συγκινητική αλλά και διασκεδαστική ιστορία για την αξία της φιλίας.

Η ηρωίδα που με συγκίνησε ήταν η Ρουμπίνη γιατί παρόλο που η κολλητή της έφυγε στην Σκοτία εκείνη έκανε τα πάντα για να την συναντήσει

Θα πρότεινα το βιβλίο αυτό και σε άλλα παιδιά να το διαβάσουν γιατί έχει μια περιπετειώδη πλοκή και μας διδάσκει το νόημα της αληθινής φιλίας. Είναι ένα συγκινητικό βιβλίο με πολλά αστεία γεγονότα που όσο το διαβάζετε τόσο θα σας δίνει χαρά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΤΙΛΑΡΗ