Αρχική

Παραδοσιακές λαλαγκίτες(κρέπες) θρακιώτικες:
Υλικά:
1 κύβο μαγιά
μισό κουτάλι γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι σούπας ζάχαρη
1,5 λίτρο χλιαρό νερό
αλεύρι όσο σηκώσει για να γίνει χηλός αραιός

Τρόπος παρασκευής
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αφήνουμε το χυλό μεχρι να φουσκώσει.Έπειτα παίρνουμε μια κουτάλα και την ρίχνουμε μέσα σε ζεστό τηγάνι. Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά τη γυρίζουμε και πολύ λίγο από την άλλη.Στο τέλος αλήφουμε με βιτάμ και σερβίρουμε με αλάτι η μερέντα ή με οτιδήποτε αλμυρό θέλετε.
Πιστέψτε με είναι τέλειες!

Από το μαθητή Γιώργο Λουκά