Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
2.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Η Εφημερίδα μας / Παραστάσεις / Η κατάρα της Ίρμα Βεπ

Η κατάρα της Ίρμα Βεπ

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΡΜΑ ΒΕΠ

Τι κοινό έχουν ο Δράκουλας, ο Λυκάνθρωπος, η Τζέην Έιρ, μια μούμια που νεκρανασταίνεται στην Αίγυπτο και η Ρεβέκκα;
Μα την κατάρα φυσικά. «Την κατάρα της Ίρμα Βεπ» που επιστρέφει φέτος στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Πρόκειται για μια ξέφρενη παρωδία των ταινιών τρόμου, όπου οι δύο ηθοποιοί που συμπρωταγωνιστούν, αλλάζουν διαρκώς κοστούμια και ρόλους.
Τη συγκεκριμένη παράσταση την παρακολούθησα Παρασκευή βράδυ και ομολογώ ότι διασκέδασα πολύ! Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Γεράσιμος Γεννατάς έδωσαν ρεσιτάλ γέλιου. Καλύτεροι από την τηλεόραση, έκαναν διαρκώς πλάκα με το κοινό. Κυρίως ο Γεννατάς, που μου άρεσε ιδιαίτερα, έπαιζε μαζί μας (και με εμένα προσωπικά) και έκανε την παράσταση ακόμα πιο αστεία. Στο παιχνίδι ήταν και η ταξιθέτρια, η οποία ήρθε σε ανύποπτο χρόνο, στο διάλειμμα μπροστά μου, βαμμένη ως φάντασμα και μου έκανε γκριμάτσες!
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο τέλος της παράστασης, εμφανίστηκαν στη σκηνή οι τρεις αμπιγιέζ, ενώ μετά το χειροκρότημα του κοινού, οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν στην έξοδο και μας χαιρετούσαν.
Αν θέλετε να δείτε πίνακες που ματώνουν, δίπορτες σαρκοφάγους, λυκανθρώπους και βαμπίρ, με εκκωφαντικά εφέ κεραυνών, δεν έχετε παρά να πάτε. Αποκλείεται να βαρεθείτε, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε!

Δημήτρης Ριζάκος

Βρίσκεστε εδώ: Home Η Εφημερίδα μας Παραστάσεις Η κατάρα της Ίρμα Βεπ