Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

EAT PRAY LOVE  είναι ο  τίτλος ενός  βιβλιου  το οποίο έχει   γίνει best seller και η συγγραφέας του είναι  η  ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ . Τ ο περιεχόμενο του είναι κοινωνικό και μιλάει για την ίδια την ζωή  την απόλαυση, την ισορροπία και την αληθινή αγάπη ! Είσης έχει κυκλοφορήσει και σε ταινία με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Ρομπερτς .


ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είναι τρεις το πρωί και η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ έχει γονατίσει στο πάτωμα του μπάνιου της κλαίγοντας με λυγμούς. Είναι τριάντα χρονών, είναι παντρεμένη, έχει ένα ωραίο σπίτι, και με τον άντρα της προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν είναι αυτό που θέλει. Ύστερα από ένα θυελλώδες διαζύγιο και έναν εξίσου θυελλώδη ερωτικό δεσμό, νιώθει ερείπιο και συνειδητοποιεί πως είναι καιρός να κάνει το δικό της ταξίδι, αναζητώντας τρία πράγματα που της λείπουν: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία...

Από τη Ρώμη με την εκλεκτή κουζίνα και την αλέγκρα κουλτούρα, πηγαίνει στην Ινδία, όπου, ύστερα από τέσσερις μήνες ασκητικής ζωής με γιόγκα και διαλογισμό, καταφέρνει να βρει την εσωτερική της πίστη. Τέλος, φτάνει στο εξωτικό Μπαλί, όπου θα ανακαλύψει ένα καινούριο μονοπάτι προς τη γαλήνη. Η ευτυχία αρχίζει να της χαμογελά...


Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Σας προτείνω να διαβασετε το βιβλίο στα αγγλικά αν  βέβαια  μπορείτε να το καταλάβετε. Επίσης έχει  κυκλοφορήσει  και στα ελληνικά .
Αφού διάβασα το βιβλίο απέκτησα  μια άλλη εικόνα για τη ζωή… Πιστεύω ότι και σε εσάς θα  σας δημιουργηθούν  ερωτήματα  για το  τι κάνατε μέχρι σήμερα και ίσως να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια ελαττώματα  σας όπως έκανα και εγώ … Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που πιστευώ να σας αρέσει !

Από τη μαθήτρια Ξένια Γραμματικού