Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

 
 

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

28oct20 5

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

80 χρόνια μετά το ηχηρό ΟΧΙ των Ελλήνων στο φασισμό, τον αγώνα τους και την αυτοθυσία τους για την επικράτηση της ειρήνης και της δημοκρατίας, γιορτάζουμε, φέτος, την εθνική μας επέτειο, ορόσημο στην ιστορία της πολύπαθης χώρας μας, με μια ''κανονικότητα'' διαφορετική, προσαρμοσμένη στους πρωτόγνωρους καιρούς που βιώνουμε.
Σήμερα, παραμονή της επετείου, μαθητές και καθηγητές τίμησαν την ημέρα με την προβολή ντοκυμαντέρ σχετικού με τα ιστορικά γεγονότα και προβολή ταινίας ανά τμήμα. Την προετοιμασία και οργάνωση είχαν αναλάβει οι καθηγήτριες κα Εύα Νάντση και η κα Μαρία Άρχου.
Η τελετή για την παράδοση της ελληνικής σημαίας και τον ορισμό σημαιοφόρων και παραστατών έγινε στο προαύλιο του σχολείου με την παρουσία του Δ/ντή κ. Θ. Κουρτέση, της υποδ/ντριας κας Μ. Άρχου, αντιπροσωπεία εκπ/κών και με τους μαθητές του σχολείου να εκπροσωπούνται από τα μέλη των 5μελών συμβουλίων των τάξεων και ολοκληρώθηκε με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

28oct20 1

28oct20 2
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δόθηκαν και τα αριστεία και βραβεία στους μαθητές/τριες για τη σχολική χρονιά 2019-2020 από το Διευθυντή ανά τμήμα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Χρόνια πολλά Ελλάδα, με την ελπίδα η επόμενη εθνική επέτειος να γιορταστεί με τις τιμές που σου αξίζουν.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα & Ανακοινώσεις Επέτειος 28ης Οκτωβρίου