Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

 
 

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

agiasmos1 

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, τελέστηκε ο αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα για τη νέα σχολική χρονιά, εν μέσω κορωνοϊού.

Το πρωί, ο Διευθυντής κος Θ. Κουρτέσης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καλωσόρισαν τους/τις μαθητές/τριες, και κατόπιν τους συνόδευσαν στις αίθουσές τους. Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα ειδικά μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της παραμονής όλων μας στο χώρο και παρέλαβαν τα βιβλία τους και υφασμάτινες μάσκες προστασίας πολλαπλών χρήσεων.

agiasmos2

agiasmos4

agiasmos5

agiasmos6

agiasmos3

agiasmos7

Στη συνέχεια, τελέστηκε ο Αγιασμός με αντιπροσωπεία μαθητών όλων των τάξεων και εκπαιδευτικών στον προαύλειο χώρο. Ο ιερέας επισκέφτηκε όλες τις αίθουσες και άγιασε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που είχαν παραμείνει στις αίθουσες κατά τη διάρκεια της τελετής για λόγους ασφαλείας, όπως όριζαν οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.
Στην τελετή παρέστησαν η πρόεδρος του Σ.Γ.Κ κα Ελένη Χαροκόπου και ο κος Τρύφων Καψάλης, μέλος, οι οποίοι, συμβολικά, μοίρασαν στα παιδιά τετράδια εκ μέρους του συλλόγου. Επιπλέον, μας παρέδωσαν ανανεωμένα, κατόπιν επισκευής, τα ταμπλώ που χρησιμοποιούνται για ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του σχολείου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σχολείο, τηρήθηκε το πρωτόκολλο covid-19 για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο σε όλους μας! 

 

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα & Ανακοινώσεις Στιγμιότυπα από τη Τελετή του Αγιασμού 2020