Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

 
 

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

 Παρουσίαση, από την κα Άννη Καραγκιουλέ, των στόχων της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

IMG 20190418 112122

Τη Πέμπτη 18-4-2019 η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ κα Άννη Καραγκιουλέ, πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση στο σχολείο μας με στόχο να φέρει σε επαφή τους μαθητές μας με τον σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό πολιτισμό της χώρας μας. Η Ελλάδα που μας αξίζει δεν έχει σχέση με το γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας αλλά με την άλλη Ελλάδα της εξωστρέφειας που υπάρχει και στηρίζεται στην αξιοκρατία, την αριστεία , την αξιολόγηση και το ήθος.

Από το 2010 μέχρι το 2018 έχουν εγκαταλείψει τη χώρα περίπου 450.000 νέοι, από τους οποίους το 55% περίπου έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και το 8% έχει διδακτορικό δίπλωμα. 

 Η κα Καραγκιουλέ τόνισε στη παρουσίαση της οτι οι επιχειρήσεις που ανήκουν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. 

IMG 20190418 111343

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που Δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις, είναι εθνικός πλούτος από τον οποίο άμεσα εξαρτάται το βιοτικό μας επίπεδο, το εθνικό μας εισόδημα, η εργασία, η αξιοποίηση του ταλέντου μας και συνολικά η ευημερία της χώρας μας. Αποτελούν δε σύγχρονο πολιτιστικό κεφάλαιο, καθώς και το κρισιμότερο στοιχείο για την αναγκαία αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας και της φήμης της Ελλάδας. H συστηματική προβολή της χώρας μας ως «τόπου-προέλευσης» αξιόλογων, σύγχρονων, ποιοτικών, επώνυμων και παραγωγικών δραστηριοτήτων είναι η αποτελεσματικότερη στρατηγική διεθνούς προβολής της.  
Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που επιλέγουν, παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας και κατά πλειοψηφία ανήκουν σε ιδιώτες επιχειρηματίες-παραγωγούς που και αυτοί, ως φυσικά πρόσωπα, έχουν την φορολογική και επιχειρηματική τους έδρα στην Ελλάδα.
 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ,Κτήμα Σκούρα,Καρακάνας Παναγιώτης,Τρικαλινός.

IMG 20190418 111315

IMG 20190418 111400
IMG 20190418 112128
IMG 20190418 113713
IMG 20190418 113725

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα & Ανακοινώσεις Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ