Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ

Νέα και ανακοινώσεις

Ενδιαφέρουσες φράσεις

 
 

Αρχική

 DSC 0737

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Στην διάρκεια των εορτών του Πάσχα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο σχολείο μας όπως η  τοποθέτηση σε όλη την περίμετρο του εξωτερικού χώρου  καμερών ασφαλείας καθώς και σύστημα συναγερμού στον εσωτερικό χώρο καθώς και τοποθέτηση περιμετρικού πλέγματος στο γήπεδο του Ποδοσφαίρου/Μπάσκετ. Επίσης άρχισε και το εξωτερικό βάψιμο όλου του κτιρίου,
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υπαλλήλους που αδιάκοπα εργάστηκαν ώστε να παραδοθεί το σχολείο μας έτοιμο με την έναρξη των μαθημάτων απο τις διακοπές του Πάσχα!!!!!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παλλήνης που πάντα φροντίζει να ανακαινίζει και να ανανεώνει την κτιριακή υποδομή του σχολείου μας!!!!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κο Λιακόπουλο για την προσωπική του μέριμνα!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο κο Δημητριάδη για την μέριμνα του ώστε να γίνει κλάδεμα των δέντρων και συντήρηση του χώρου πρασίνου του προαυλίου του σχολείου μας!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την μέριμνα αλλά πάνω από όλα, όλους τους ανθρώπους του Δήμου Παλλήνης που εργάστηκαν με όλες αυτές τις ώρες πέραν του ωραρίου εργασίας τους, για να ετοιμάσουν το σχολείο μας!!!

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα & Ανακοινώσεις Ευχαριστίες στο Δήμο Παλλήνης